Pandemia paljastaa

ByCRISIS

maalis 28, 2023 ,

Vaikka jotkut poliitikot olivat huutaneet “Kuunnelkaa tiedettä!”, arvostetut tiedemiehet (jotka olivat todistetusti oikeassa) jätettiin valitettavasti huomiotta, hyökättiin heidän kimppuunsa tai jopa irtisanottiin. Tieteellisesti kiistanalaisia toimenpiteitä, jotka valitettavasti päättyivät kuolemaan joillekin (nuorille) ihmisille, tuettiin sen sijaan, että olisi vastattu kiireellisiin kysymyksiin, erityisesti uusien rokotteiden hyöty-haittasuhteeseesta.
Maailman tunnetuin lääketieteellinen tilastotieteilijä syyskuussa 2021: “Olen huolissani siitä, että tiede ja sen normit ovat jakaneet huono-osaisten kohtalon. Se on sääli, sillä tiede voi edelleen auttaa kaikkia. Tiede on edelleen parasta, mitä ihmiselle voi tapahtua, kunhan se on sekä suvaitsevainen että suvaittu.”

Dr. Simon Goddek, biotekniikan tohtorin tutkinto, tiedetoimittaja:

Pandemia paljasti lähes kaikkien yliopistojen ja tiedejohtajien epäpätevyyden, sillä he jättivät huomiotta tieteen perusperiaatteet, mikä johti kauheisiin seurauksiin. Tiedeyhteisön rehellisyyden palauttamiseksi näiden henkilöiden olisi astuttava syrjään, ja tilalle olisi otettava henkilöitä, jotka uskalsivat kyseenalaistaa pandemian torjunnan sekä maskien ja rokotteiden tehokkuuden. On aika vaihtaa johtoa ja sitoutua uudelleen näyttöön perustuvaan päätöksentekoon. Jos näin ei tehdä, se olisi karhunpalvelus yleisölle ja heikentäisi entisestään luottamusta julkisiin ja yksityisiin tutkimuslaitoksiin.