Apinarokko ajaa samalla dynamikalla. Maailman uusi terveysjärjestö WCH varoittaa

ByCRISIS

touko 29, 2022

Perjantaina Maailman terveysjärjestö WCH otti kantaa uuteen ilmiöön, apinarokkoon. On olemassa kiireellinen varoitus samanlaisesta dynamiikasta, jonka maailma on kokenut Covidin kanssa. WCH varoittaa uusista ihmisoikeusloukkauksista, sopimattomasta PCR-testistä ja (kokeellisten) rokotteiden aiheuttamasta vaarasta. Suurin uhka maailmanlaajuiselle terveydelle on edelleen rokotuspolitiikka.

Vuodesta 2020 lähtien maailma on kokenut demokraattisten instituutioiden ennennäkemättömän epäonnistumisen. Seurauksena on kehitetty myös uusia instituutioita, joista yksi on Maailman terveysneuvosto, joka perustettiin vuonna 2021. Se toimii kattojärjestönä 130 terveysalan järjestölle yli 40 maasta eri puolilla maailmaa.

Maailman terveysneuvosto toteaa, että

WHO:n viimeaikaisia apinarokkotapauksia koskevia epätieteellisiä spekulaatioita käytetään perustelemaan uusia ihmisoikeusloukkauksia sekä uusien ja kokeellisten isorokkorokotteiden käyttöönottoa. Maailmanlaajuisen median käyttämät kuvat apinarokkotartunnan saaneista ihmisistä, joista suurin osa on peräisin CDC:n ja Getty Imagesin vanhoista kuvista, eivät edusta nykyisiä kansainvälisiä apinarokkotapauksia. Maailman terveysneuvosto huomauttaa, että Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta ovat varastoineet isorokkorokotteita, ja Kanadan Quebecin maakunta suunnittelee jo ihmisten rokottamista isorokkorokotteella apinarokon oletetun leviämisen hillitsemiseksi. Ei ole mitään järkevää tieteellistä perustetta rokottamiselle isorokkoa vastaan apinarokon ehkäisemiseksi, ja ihmisille, jotka on jo rokotettu moninkertaisesti kokeellisilla Covid-19-rokotteilla, tämä strategia voi aiheuttaa suurta haittaa. Lisäksi PCR-testeillä on vakavia rajoituksia taudin diagnosointimenetelmänä, eikä niitä pitäisi käyttää apinarokon diagnosointiin, joka on kliininen diagnoosi. On monia muita sairauksia, jotka täyttävät WHO:n nykyisen määritelmän epäillystä apinarokkotapauksesta, kuten Covid-19, flunssa ja vyöruusu – ja PCR-testit johtavat moniin vääriin positiivisiin tapauksiin. Suurin uhka maailmanlaajuiselle terveydelle on WHO:n ja sen yksityisten kumppaneiden jatkuva pyrkimys rokottaa jokainen mies, nainen ja lapsi uusilla kokeellisilla rokotteilla ja injektioilla, joita ei ole testattu riittävästi. World Council for Health kannattaa avointa, poliittisista ja yksityisistä kumppanuuksista vapaata terveysneuvontaa; arvostamme ja voimaannutamme yksilön valinnanvapautta, ruumiillista itsemääräämisoikeutta ja henkilökohtaista suvereniteettiä.