Vihreä energiapolitiikka ja väestön köyhtyminen Saksassa

Kun Saksan vihreä talousministeri Robert Habeck sanoo, että räjähdysmäisesti nousseet sähkön hinnat tekevät miljoonista ihmisistä köyhiä, ​ja joku myös rikastuu samaan aikaan. Se on taloustieteen laki. Tässä tapauksessa vihreät rikastuvat, ja vieläpä satumaisen paljon.

Kukaan ei hyödy Saksan kriisistä enemmän​, kuin vihre​itä arvoja edustavat yritykset. Kun voimalaitokset eivät ole käynnissä, vihreät tienaavat valtavasti. Saksan energiapula rikastuttaa ministeri Habeckin kannattajia. Katkaisemalla Saksan energiantoimitukset Habeck varmistaa valta​-asemansa.

Saksalainen kuluttaja maksaa auringon paisteesta tai tuulen puhaltamisesta yhtä paljon kuin kaasun muuttamisesta sähköksi, yli tuhat euroa megawattitunnilta. Ennen se oli alle 50 ​euroa.

Talousministeri Habeck sanoo: “Pyrimme varmistamaan, että halvat hinnat, joita uusiutuvat energialähteet edelleen tarjoavat, voidaan siirtää eteenpäin.”
Me pyrimme varmistamaan. Kummallista kyllä, ei koskaan tarvitse työskennellä hintojen nousun siirtämiseksi kuluttajalle eteenpäin. Ennen sanottiin: vihreä sähkö on halpaa. Näin Saksan väestö saatiin uskomaan. Nyt käy ilmi, että vihreän sähkön hinta on sidoksissa pörssin kalleimpaan sähkön hintaan. Uusiutuvat energialähteet ovat erityisen kannattavia tällä tavoin! Jopa Greenpeace pyörittää nykyään omaa energiayhtiötään.
Tämä politiikka tarkoittaa seuraavaa: joka ikinen päivä, jolloin vihreät ovat kieltäytyneet pitämästä ydinvoimaloita käynnissä tai edes käynnistämästä niitä uudelleen niin kutsutun “energiakäänteen” jälkeen, joka ikinen päivä, jolloin vihreät ovat nostaneet sähkön hintaa keinotekoisen ja järjettömän pulatilanteen vuoksi, joka ikinen päivä vihreät yritykset ovat hyötyneet eniten!
Tämä on hävytön hyökkäys omaa kansaa vastaan heidän (tässä tapauksessa: vihreiden) oman taskunsa hyväksi. Mitä niukemmin vihreät tekevät sähköä omassa maassaan, sitä rikkaammiksi he itse tulevat. Vihreiden erityiskiitos pahalle Putinille.
Vihreä energiapolitiikka ei ole mitään muuta kuin väkivallaton luokkataistelu, uudelleenjako alhaalta ylöspäin.