500 nuorten kuolemantapausta rokotuksen jälkeen Uudessa-Seelannissa

Lääkäriryhmä on julkaissut tietokannan 500 kuolemantapauksesta Uudessa-Seelannissa (5 miljoonaa asukasta), jotka tapahtuivat ajallisesti lähellä rokotuksia. Asiakirjat on luovutettu tutkintaviranomaisille. Lääketieteen ammattilaiset, jotka toimivat nimellä NZDSOS (New Zealand Doctors Speaking out with Science), vaativat selvitystä. He ovat lääkäreitä, hammaslääkäreitä, farmaseutteja ja eläinlääkäreitä, jotka muodostavat liittoutumia muiden ryhmien kanssa sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Monet jäsenet antavat aloitteelle kasvot ja nimet, tarkoituksella ei olla nimettöminä. Yhdistyksellä on takanaan merkittäviä lääketieteen ammattilaisia, ja se edustaa ammattikuntansa etuja myös tuomioistuimissa. Se kannattaa tieteellisesti perusteltua tietoa rokotuksista ja torjuu pakkorokotukset. Hippokrateen vala on kaiken yläpuolella.

Tilanne on erityisen hankala Uudessa-Seelannissa, koska maa on yksi Great Resetin kokeilualueista, ja pääministeriksi on nimitetty Nuori globaali johtaja: Jacinda Ardern.

Poliisia pyydetään tutkimaan tapauksia väestön suojelemiseksi

Äskettäisessä julkaisussaan NZDSOS:n lääkärit viittaavat 500 kuolemantapaukseen, jotka tapahtuivat Covid-19-rokotuksen ajallisessa läheisyydessä ja jotka koskivat erityisesti nuoria, mukaan lukien useita 13-vuotiaita. Ei tosin voida johdonmukaisesti olettaa, että jokainen näistä kuolemantapauksista johtui kokeellisesta geeniterapiasta. Sen sijaan vaaditaan kattavia ja täydellisiä ruumiinavauksia, tutkimuksia ja rehellistä selvitystä. Viranomaisia, erityisesti poliisia, pyydetään tutkimaan tapauksia väestön suojelemiseksi. He viittaavat myös tilastotieteilijöiden työhön, joka on pystynyt osoittamaan, että odottamattomien kuolemantapausten kasautuminen korreloi rokotuskampanjoiden kanssa.
NZDSOS tiivistää keskeiset havainnot neljään kohtaan:

1. Covid 19-rokotteiden aiheuttamien kuolemantapausten ja vakavien haittavaikutusten määrä on hälyttävän suuri, etenkin kun niitä verrataan mihin tahansa muuhun nykyaikana annettuun hoitoon tai rokotteeseen. NYDSOS raportoi monista tapauksista, jotka vaativat asianmukaista tutkimusta, kuten olisi tehtävä kaikkien sellaisten lääkkeiden kohdalla, joista ei ole tehty turvallisuustutkimuksia.
2. Valvontajärjestelmät on poistettu käytöstä haittojen laajuuden salaamiseksi. Haittatapahtumista ilmoittaminen ei ole pakollista, mikä jo yksinään heikentää pyrkimystä esittää injektiot turvallisina.
3. Lapset ja nuoret kärsivät erityisesti sydänsairauksista (vaikka myös monet terveet vanhukset ovat kuolleet) ja kuolevat, kun taas heidän riskinsä sairastua Covid-19-tautiin on erityisen pieni.
4. NZDSOS vetoaa poliisiin, jotta se puuttuisi asiaan suojellakseen ihmisiä.

Kotisivuilla 500 kuolemantapausta sisältävä tietokanta on osittain anonymisoitu, ainoastaan etunimet ja paikkakunnat on ilmoitettu, jos ne ovat saatavilla. Viranomaisille annetut tiedot sen sijaan ovat mahdollisimman tarkkoja ja kokonaisvaltaisia. Lääketieteen asiantuntijat uskovat, että jokaista 2 300 annettua rokoteannosta kohden on odotettavissa yksi kuolemantapaus. Kaikkiaan Uudessa-Seelannissa olisi vuonna 2021 tapahtunut jo noin 2000 “äkillistä ja odottamatonta” kuolemaa.