Laboratoriokokeet Covid 19 -antigeenitestien korkeasta myrkyllisyydestä

Itävallassa antigeenipikatestejä on käytetty monilla alueilla, erityisesti kouluissa, vuodesta 2020 lähtien. Liittovaltion hallitus kielsi alun perin lailla toimivaltaista viranomaista BASG:tä testaamasta näiden testien ainesosia ja toimivuutta.

Tämä kielto itävaltalaisten turvallisuuden takaamisesta johti kansalaisyhteiskunnan ja toimittajien intensiivisiin tutkimuksiin. Nyt yksityisesti rahoitettujen laboratoriokokeiden perusteella voidaan osoittaa, että pikatesteissä on poikkeuksellisen myrkyllisiä aineita, jotka vaikuttavat jo ihokosketuksessa.

Yritysfoorumilla “Wir-EMUs – Zur Förderung von Gesellschaft und Wohlbefinden” (Me-EMUs – Yhteiskunnan ja hyvinvoinnin edistämiseksi) on nyt yli 1000 jäsentä (yrittäjiä, lääkäreitä, lakimiehiä), ja se edustaa yhteistyökykyistä asennetta yhteiskunnassa. Yritysliitto on teettänyt testit riippumattomissa laboratorioissa ja esittelee nyt saamansa tulokset. Asiantuntijat kertovat myrkyllisyyden ja oikeudellisten kysymysten kaltaisista näkökohdista.

Itävallassa näitä aineita ja niihin liittyviä vaaroja ei mainita pakkauksissa eikä käyttöohjeissa.

Voidaan olettaa, että maahantuonnista alkaen aina kouluissa ja olohuoneissa tapahtuvaan käyttöön asti on rikottu lukuisia tulli-, ympäristönsuojelu- ja rikosoikeudellisia lakeja.

Artikkeli ilmestyi ensin RTV Regionalfernsehenin YouTube-kanavalla: https://www.youtube.com/watch?v=Jteqn8FqKWE.