Laajassa ja yksityiskohtaisessa tutkimuksessa havaittiin useita asioita:

1. MRNA-rokotteet voivat aiheuttaa pitkittyneen piikkiproteiinien synteesin. Elimistön immuunivaste rokotukseen on siis erilainen kuin luonnollisen infektion yhteydessä.
2. Piikkiproteiini on neurotoksinen (hermoja vahingoittava) ja häiritsee solujen DNA:n korjausmekanismia.
3. Rokottaminen vaimentaa immunologista viestinvälittäjäainetta interleukiini I:tä, joka voi heikentää synnynnäistä immuniteettia.
4. Monimutkaisten immunologisten vaikutustensa vuoksi mRNA-rokotukset voivat mahdollisesti lisätä syövän ja infektioiden riskiä.
5. MRNA-kodonien (jotka ovat DNA:n ja RNA:n pienimmät alayksiköt) optimointi voi johtaa toistaiseksi arvaamattomiin ja monimutkaisiin seurauksiin.

Tutkimuksen tekijät tiivistävät:

SARS-CoV-2 mRNA-rokotteita saaneiden henkilöiden suuren määrän ja kuvaamiemme haittatapahtumien laajan kirjon vuoksi miljardien ihmishenkien mahdollinen riski on olemassa. Kehotamme kansanterveyslaitoksia osoittamaan todisteiden avulla, miksi tässä asiakirjassa käsitellyt kysymykset eivät ole kansanterveyden kannalta merkityksellisiä, tai myöntämään, että ne ovat, ja toimimaan sen mukaisesti. Lisäksi kehotamme kaikkia yksilöitä tekemään omat terveydenhuoltopäätöksensä siten, että nämä tiedot ovat mukana päätöksenteossa.